Tegn badeværese med gratis tegneprogram

Når du skal have nyt badeværelse, så kan du med fordel bruge vores gratis tegneprogram til at få inspiration og gode idéer til hvordan badeværelset kan indrettes. I programmet kan du afprøve forskellige badeværelsesindretninger og ud fra din personlige stil kan du udpege det møbelarrangement du finder mest praktisk.

Du kan nemt bestille i vores webshop

De kan også hurtigt gennemføre ordrer med hjælp fra vores personale Kunder kan nemt finde nye ideer til produkter at købe i vores butik. Vores produkter indeholder nemlig både forslag til toilet eller blandingsbatteri, samt professionel montering, garanti og levering. Det betyder, at vores kunder har fuld tillid til den langsigtede sikkerhed ved deres køb. Hver pris bestemmes efter valg af installatør og test af det udførte arbejde. Ingen pris er endelig, medmindre alt er installeret og testet.

Se vores webshop her 

 

Indret dit badeværelse online

Med vores online tegneprogram til badeværelser kan du selv tegne de første skitser til dit drømmebadeværelse. Alt det kræver er en computer - så er det kun fantasien der sætter grænser for indretning af badeværelset.

Tegneprogrammet fungerer ved at du indtaster målene på badeværelset og derefter markerer hvor badeværelseselementerne skal stå. Vi har et bredt udvalg af badeværelsesmøbler som du frit kan benytte dig af tegneprogrammet. Mulighederne er mange - du kan f.eks. placere badevasken, badekabinen, badeværelsesmøbler og sanitet. Desuden er det muligt at indsætte et udvalg gulv- og vægfliser og anden form for udsmykning af badeværelset. Alt tager udgangspunkt i dit nuværende badeværelse ud fra de mål du har indtastet.

Når du synes, din badeværelsestegning ligner det, du ønsker dig, kan du sende den til Bedre Bad Højer. Så kigger vi på din tegning og kontakter dig snarest muligt. Vi kan give dig en pris på, hvad dette badeværelse koster med alt hvad det indebærer. Vi kan også komme med gratis sparring og nye idéer til badeværelsesindretning. Gå til tegneprogrammet her

 

Hvordan tegner man sit eget badeværelse?

Vi anbefaler at du starter med at opmåle dit badeværelse. Herefter er det helt op til dig hvad du vil starte med. Vil du starte med at klartlægge hvilke fliser der skal være i brusekabinen? Skal håndvasken placeres overfor toilettet eller skal der en skillevæg imellem toilettet og brusekabinen? Uanset hvad, kan du enhver tid klikke på "3D oversigt" og se dine fremskridt.

Hvis du vil gemme dine fremskridt, så skal du klikke på "Fil" og oprette en bruger. Så kan du til enhver tid logge ind og lave ændringer på badeværelset.

Når du synes din tegning ligner det badeværelse, du ønsker, sender du den til os i Bedre Bad Højer – direkte fra tegneprogrammet. Ud fra tegningen med dine egne ideer kan vi vejlede dig og måske komme med ekstra ideer til indretning. Her får du gavn af vores viden om muligheder og erfaring med bademiljøer.

Selv om du får mange muligheder for rumopbygning, farver og interiør i tegneprogrammet, er det kun et lille udpluk af, de muligheder og design, som vi kan levere og installere i dit badeværelse. Skriv det i kommentarfeltet, hvis du har ønsker til elementer og indretning, du ikke kan finde i tegneprogrammet. Så finder vi en løsning.

Klik her for at komme i gang.

God fornøjelse med at tegne dit drømmebadeværelse!