Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Frans Høier
Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Nyt badeværelse

Renovering af badeværelser til unikke bademiljøer

Hos Bedre Bad Højer kender vi til vigtigheden af et lækkert og velfungerende bademiljø. Et velindrettet og smukt badeværelse giver velvære og komfort til hele familien. Hver dag. Samtidig forøger det velindrettede badeværelse værdien af din bolig, den dag du vælger at sælge. Et nyt badeværelse er i den grad investeringen værd, hvis dit nuværende er slidt og har lidt for mange år på bagen. Du kan forhøre os omkring renovering af dit badeværelse, her er vi rigtig gode.

Vi er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi, hvilket betyder, at vi er eksperter i at skabe unikke badeværelseløsninger som matcher dine behov. Vi bliver løbende opdateret på den nyeste viden, og tilbyder altid de mest moderne og effektive løsninger når vi laver et nyt badeværelse. Både når det gælder indretning, men også når renovering af badeværelset skal udføres, så er vi din lokale samarbejdspartner til at skabe et unikt bademiljø til dig og din familie.

Gør din drøm til virkelighed med nyt badeværelse

Du har måske allerede nogle drømme og ideer til, hvordan dit kommende nye badeværelse skal være. Vi hjælper dig fra idé til virkelighed, med renovering af badeværelset til indretningen af det. Vi giver dig inspiration og præsenterer moderne muligheder for dig, med ekstra komfort eller luksus. Og med den faglige viden vi har om installationer og vådrum, laves det korrekt til punkt og prikke.

Det er dig selv, der bestemmer, om dit badeværelse skal have et klassisk eller moderne udtryk, hvilke funktioner, hvor meget wellness og hvilke farver du ønsker i fliser, vandhaner, møbler og sanitet. Vi tilbyder dig bare hjælpen, for at skubbe dig på rette vej. Det er første prioritet for os, at du får et nyt badeværelse, som lever op til dine krav om udseende og funktioner.

Spørg os hos Bedre Bad Højer. Vi hjælper dig fra idé til virkelighed af dit nye badeværelse!

Totalløsningen til dit badeværelse

Du får ikke kun inspiration og gode råd hos Bedre Bad Højer. Vi har også den håndværksmæssige ekspertise til at bygge og installere dit nye badeværelse. Vi kan stå for hele projektet, hvor vi skaffer, instruerer og koordinerer med murere og andre håndværkere. Så har vi overblikket over renoveringen af badeværelset, og du behøver ikke at bekymre dig om noget. Med andre ord, vi tilbyder den totale løsning til dit badeværelse.

Når vi snakker totalløsninger så er alt inkluderet. Vi er med dig fra tegnebræt til færdigt nyt badeværelse, og hjælper med at få gjort dine badeværelsesdrømme til virkelighed.

Hansgrohe følelsen af regnskoven

Snak nyt badeværelse med Bedre Bad Højer

Fortæl os om dine ønsker til et nyt badeværelse. Vi fornyer badeværelser over det meste af Sønderjylland: Højer, Tønder og Møgeltønder. Vi anbefaler, at du begynder med et gratis Badtjek.

Til handymanden har vi et stort udvalg af VVS artikler, endda til samme pris som internetleverandører. Ring til os på telefon 21 65 11 24 eller book et gratis Badtjek her.

Læs bl.a. også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 21 65 11 24
htm@htm-service.dk

Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon