Skru op og ned for varmen med Danfoss link App

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Frans Høier
Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Energiløsninger til private og erhverv

HTM Service rådgiver om den rette energiløsning for dig eller din virksomhed

Når det kommer til energivejledning, er HTM Service din lokale og uvildige specialist. Hos HTM Service – Bedre Energi Højer holder vi os altid opdaterede med den nyeste viden på energiområdet. Dette i kombination med vores mange års erfaring betyder, at du er garanteret en professionel rådgivning, der vil kunne mærkes i form af kontante besparelser. Og fordi vi er fuldstændig uafhængige af energiselskaberne, kan vi rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst muligt.

VVS'er justerer radiator

Vi tænker i totalløsninger

Når vi hos HTM Service – Bedre Energi Højer gennemgår din boligs energimæssige status, er du sikker på at få en helhedsorienteret vurdering. Vi medtager hele din bolig eller virksomhed i vores gennemgang, så vi på den måde opnår en totalløsning. Vi kender produkterne på markedet og bruger vores viden og erfaring til at rådgive dig om, hvordan du opnår de største besparelser. Ofte kan selv små justeringer af dit nuværende anlæg give dig en positiv effekt på energiregnskabet. Når du gennemfører energiforbedringer af din bolig eller virksomhed, kan du opnå en bedre energimærkning – med øget salgsværdi af din ejendom til følge.

Hvis du gerne vil i gang med at implementere energibesparelserne, efter vores rådgivning og snak om, hvilke energiforbedringer du vil få mest gavn af, kan vi naturligvis levere den komplette tekniske løsning. Vi forhandler alle kendte kvalitetsprodukter inden for varmesystemer og pumper.

Fjernvarme montering

Store besparelser at hente med energioptimering

Når du har taget beslutningen om at energioptimere din bolig eller virksomhed, tager vi hånd om det samlede projekt, så snart du giver grønt lys.

Vi styrer projektet sikkert i havn, også ved større energioptimeringsprojekter. Her involverer og styrer vi de relevante håndværkere, så du bruger et minimum af tid, penge og energi. Vores store leverandørnetværk kommer yderligere dig til gode i form af kvalitetsprodukter til gode priser.

Specialister i opvarmningsformer

Vi er specialister i adskillige opvarmningsformer bl.a. varmepumper. Når du f.eks. udskifter dit gamle gas- og oliefyr til en moderne varmepumpe, kan du opnå store besparelser på varmeregningen og klimasamvittigheden. Vi er VE-godkendte med dokumenterede kompetencer til at installere din varmepumpe korrekt, så du får det største udbytte af anlægget. Book et uforpligtende tilbud af vores certificerede energivejleder, og lad os hjælpe dig med at få den bedste løsning.

Læs mere her om vores energiløsninger: Varmepumperjordvarmegulvvarmefjernvarme, solvarmeoliefyrnaturgaspillefyr og stokerfyrvarmevekslerintelligent varmestyring, og du kan på vores hjemmeside også beregne dit energimærke helt gratis.

VVS-tekniker hilser på kunde ved dørtrin til hjemmebesøg

Start med et energitjek

De store besparelser begynder med et energitjek. Bestiller du et energitjek igennem HTM service, så sender vi en kompetent medarbejder, som i fællesskab med dig gennemgår din boligs energisystem. Vi er uafhængige af energiselskaberne, så vi kommer med vores reelle vurdering, og giver dig et overblik, over hvordan du kan skabe besparelser på din elregning.

Ring til os eller book et Energitjek, og opdag hvor meget du kan spare.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 21 65 11 24
htm@htm-service.dk

Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon