Jordvarme til en stor gård

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Frans Høier
Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Jordvarme

Bedre indeklima og solide besparelser!

Vælger du en varmepumpe med jordvarme som energikilde til din bolig, er der mange penge at spare samtidig med, at du opnår et betydeligt bedre indeklima. Faktisk kan du spare helt op til 50% på varmeregningen – en besparelse, der vil give de fleste familier mere luft i budgettet. Som tommelfingerregel kan du halvere dine varmeudgifter ved at skifte fra oliefyr til en jordvarmepumpe. Med den rigtige finansiering kan du tilmed skabe overskud på balancen mellem investering og energibesparelse.

Hos HTM Service – Bedre Energi Højer udfører vi projekter til jordvarme i det meste af Sønderjylland. Vi har mange års erfaring med vedvarende energi, som kommer dig til gode når du ønsker at installere et jordvarmeanlæg.

Energioptimering

Fordele ved Jordvarme:

 • Ren og grøn energikilde: Jordvarme udnytter den naturlige varme i jorden og kræver ingen forbrænding af fossile brændstoffer, hvilket gør det til en ren og grøn energikilde uden skadelige emissioner.
 • Lav driftsomkostninger: Når jordvarmesystemet er installeret, har det typisk lave driftsomkostninger, da det hovedsageligt bruger den gratis og vedvarende varme fra jorden.
 • Stabil varmeforsyning: Jordvarme leverer stabil og pålidelig varmeforsyning hele året rundt, da jordens temperatur forbliver relativt konstant, uanset vejret.
 • Kan bruges til køling om sommeren: Jordvarmesystemer kan også omvendes for at give køling om sommeren, hvilket gør dem alsidige og effektive året rundt.
 • Lang levetid: Jordvarmesystemer har typisk en lang levetid på op til 25-30 år eller mere, hvilket gør dem til en holdbar investering.
HTM Døgnvagt

Ulemper ved Jordvarme:

 • Høje installationsomkostninger: Den indledende investering i et jordvarmesystem kan være højere end traditionelle varmesystemer, da det kræver specialiseret udstyr og installation.
 • Pladsbehov: Jordvarmesystemer kræver en vis mængde plads i din have til at placere jordslanger eller jordkollektorer, hvilket kan være en udfordring for mindre ejendomme. – Der findes dog ”lodret jordvarme”, hvilket mindsker pladsen du har brug for.
 • Afhængig af jordbundsforhold: Effektiviteten af jordvarme afhænger af jordens sammensætning og temperatur. Det kan variere afhængigt af lokalområdet.
 • Ikke egnet til alle områder: Jordvarme er ikke egnet til områder med begrænset plads eller hvor det er vanskeligt at grave jordslangerne ned.
 • Opvarmningstid: Jordvarmesystemet kan have en længere opvarmningstid i starten, da jorden skal varmes op.
Familie leger på gulv med gulvvarme

Hvilken type jordvarme skal du vælge?

Overvejer du at gå i gang med et jordvarmeprojekt, er det en god idé at være afklaret med, om det skal være en flad eller dyb jordvarmeløsning. Her kan vi hos HTM Service rådgive dig, så du får den løsning, der er optimal til lige netop dine behov og din grund.

Et jordvarmeanlæg opsamler varmeenergien i jorden og sender den ind i din bolig. Selve systemet består af en jordslange med frostvæske og en varmepumpe. Jordslangen graves ca. en meter ned og som tommelfingerregel er 300 kvadratmeter grund nok. Bor du på en meget lille grund kan man du få ‘lodret jordvarme’, også kendt som vertikal jordvarme, hvor jordslangerne bores lodret ca. 160 meter ned. Her får du dog ikke fordel af den passive solvarme, som et almindeligt jordvarmeanlæg får tilført om sommeren.

Med et Eco Heat jordvarmeanlæg får du en løsning, der effektivt udnytter de 6-8 graders varme, der er i jorden. Der skal udlægges ca. 800 m jordvarmeslanger i jorden.

Med et Eco part får du en jordvarmepumpe til mindre ejendomme, som kan tilsluttes et eksisterende anlæg, eller hvad med en Eco El varmepumpe med indbygget varmtvandsbeholder?

Kontakt os hos HTM Service – Bedre Energi Højer allerede i dag på tlf. 21 65 11 24, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder for jordvarme. Vi løser jordvarmeopgaver i det meste af Sønderjylland, heriblandt Højer, Tønder, Møgeltønder, Bredebro, Ballum, Skærbæk og Løgumkloster.

Ring til os i dag

Varmepumper

Opnå effektiv opvarmning og køling af dit hjem ved hjælp af varmepumpeteknologi, der udnytter den omgivende luft, jordvarme eller grundvand. Varmepumper er energieffektive og kan reducere dine varmeomkostninger markant. Vores erfarne team kan rådgive dig om de forskellige typer varmepumper og hjælpe dig med installation og vedligeholdelse.

Oliefyr i kælder

Oliefyr

Et pålideligt valg til opvarmning af dit hjem med olie som energikilde. Vi tilbyder installation, udskiftning og service af oliefyr, så du kan nyde en varm og behagelig atmosfære i dit hjem. Vores team af VVS-specialister sikrer en korrekt installation og effektiv drift af oliefyr.

Træ piller til pillefyr

Pillefyr og stokerfyr

Bæredygtige løsninger, der bruger træpiller eller biomasse som brændsel og skaber en økonomisk og miljøvenlig varmeforsyning. Vi kan hjælpe med installation og service af pillefyr og stokerfyr, der opfylder dine behov og bidrager til en bæredygtig livsstil.

Varmeveksler fra Viessman

Naturgas

Udnyt naturgassen som en pålidelig og effektiv energikilde til opvarmning af dit hjem. Vi installerer og servicerer naturgasanlæg, der sikrer pålidelig og økonomisk varme i dit hjem.

Metro Therm fjernvarme styring

Fjernvarme

Tilslut dit hjem til fjernvarmenettet og nyd godt af en bekvem og energieffektiv varmeforsyning. Vi har ekspertisen til at installere og servicere fjernvarmeanlæg, der sikrer optimal varmekomfort og bæredygtig drift.

Solcelle montering på parcel hus

Solvarme

Udnyt solens gratis energi til opvarmning af dit brugsvand og bolig. Solvarmeløsninger er miljøvenlige og kan reducere dine energiomkostninger betydeligt. Vores erfarne team kan hjælpe med installation og vedligeholdelse af solvarmeanlæg.

Jordvarme til en stor gård

Jordvarme

Udnyt jordens naturlige varme til opvarmning og køling af dit hjem. Jordvarmeanlæg er miljøvenlige og energieffektive. Vi kan hjælpe med installation, udskiftning og service af jordvarmeanlæg, der skaber en behagelig og økonomisk varmeforsyning.

Gulvvarme på badeværelset

Gulvvarme

Skab en behagelig og jævn varmefordeling i dit hjem ved hjælp af gulvvarmesystemer. Vi kan installere og servicere gulvvarmeanlæg, der sikrer optimal komfort og energieffektivitet.

Varmesytring Danfoss Ally app

Intelligent varmestyring

Styr og reguler dit varmesystem intelligent med avancerede styringsløsninger, der sikrer optimal komfort og energieffektivitet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 21 65 11 24
htm@htm-service.dk

Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon