Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Frans Høier
Frans Høier fritlagt

Køb nyt toilet og tilbehør her

I vores webshop finder du alt i toiletter, sæder og cisterner. Oplev vores store udvalg på vores webshop ved at klikke på knappen herunder.

Vælg Bedre Bad – Bedre Energi Højer som leverandør, så står vi for levering og montering af dit nye toilet og tilbehør – helt uden ekstraomkostninger.

Stående eller væghængt toilet?

Hos Bedre Bad Højer kan du vælge mellem et bredt udvalg af toiletter til dit badeværelse i en lang række forskellige design og funktioner. Så du finder helt sikkert et, der passer til dine ønsker for dit toilet og badeværelse.

Vil du helst have toilettet til at stå på gulvet, eller skal det hænge på væggen? Skal cisternen bygges ind i væggen eller være synlig? Er du fan af designere som Philippe Starck eller Knud Holscher?

Tal med Bedre Bad Højer om de mange muligheder inden for toiletter. Vi kan også fortælle dig om fordelene ved de forskellige løsninger.

Har du for øvrigt tænkt på at få et moderne douchetoilet, så du er fri for papir, eller drømmer du om varme i toiletsædet?

Toilettet har fået flere funktioner

Du kan stadig få det helt enkle og traditionelle toilet, men kender du de mange moderne toiletter med funktioner, som øger komforten eller giver andre fordele? Det kan for eksempel være:

Douchetoilet

Et douchetoilet rengør dig med lunt vand efter toiletbesøg og tørrer med luft. Det er mere hygiejnisk end tørring med papir, men det et dog stadig muligt at bruge toiletpapir i et douchetoilet.

Toilet med berøringsfri skyl

I stedet for at skylle ud ved at trykke på en knap fører du blot din hånd hen over en sensor på cisternen. Berøringsfri skyl er en meget hygiejnisk løsning, fordi du ikke skal røre ved en knap, som andre har efterladt bakterier på.

Vandbesparende funktioner

Moderne toiletter har både højt og lavt skyl. Det sparer meget vand hver gang, det ikke er nødvendigt med det helt store skyl. Det kan endda ses på vandregningen.

Montering og tilslutning af toiletter er altid inklusiv

Når du køber toilet hos Bedre Bad Højer, sørger vi for at montere og tilslutte det, så alle funktioner fungerer. Det er altid inkluderet i vores pris. Uanset om du vælger det enkle eller det helt moderne toilet. Du får vores fulde garanti for håndværksmæssigt korrekt udført arbejde, og du får tilmed ofte forlænget garanti fra producenten, når du får toilettet monteret af fagfolk som Bedre Bad Højer.

Ring til os på telefon 21 65 11 24 for at høre nærmere, eller se hele udvalget af toiletter på webshoppen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.