Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Frans Høier
Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Gratis energiberegning af bolig

Som boligejer er det en fordel at vide, hvilken energimærkning dit hjem har. Når du kender dit udgangspunkt, kan du se, hvor stor en besparelse du kan opnå ved at energioptimere dit hus. Energimærkning spiller også en større og større rolle ved bolighandel. Skal du sælge dit hus, vil du opnå en signifikant værdiforøgelse med en god energimærkning.

Med vores energiberegner kan du se, hvor meget du cirka kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Start med at indtaste boligens antal kvadratmeter. Dernæst skal du udfylde hvilken primære opvarmningsform der er i din bolig. Sluttelig, kan du angive dit årlige energiforbrug i kroner eller kWh. Hvis du udfylder begge forbrugsfelter vil beregneren automatisk regne ud fra kWh.

Start din beregning her!

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2

Få rådgivning til energioptimering af hus

Hvis resultatet af nedenstående beregning viser at du kan spare penge på forbruget, så er du mere end velkommen til at kontakte os for rådgivning om, hvordan vi bedst fører besparelserne ud i livet. Ring på tlf. 21 65 11 24 for at aftale nærmere.

Læs også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 21 65 11 24
htm@htm-service.dk

Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon