Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Frans Høier
Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Ny Varmepumpe?

– Lige nu mulighed for tilskud!

En varmepumpe udnytter energi – fra jorden eller luften – til at opvarme brugsvand og varme til boligen. Varmepumpen er en miljøvenlig opvarmningsform, fordi den udnytter energien fra luften eller jorden. Sammenlignet med oliefyr, gasfyr og el-varme er varmepumper langt mere miljøvenlig.

Der findes 3 typer varmepumper:

 • Jordvarme (væske til vand)
 • Luft-til-vand (luft til væske)
 • Luft-til-luft

Skift til en varmepumpe og spar på varmeregningen

Ikke nok med, der er mange penge at spare, så får du også et langt bedre indeklima, hvis du skifter til en varmepumpe. Ved at skifte til en billigere varmekilde kan du faktisk spare helt op til 50% på varmeregningen – samtidig med du forbedrer dit indeklimaet betragteligt.

Med en forholdsvis lille investering kan du f.eks. tilslutte en varmepumpe til et eksisterende radiatoranlæg og dermed reducere din din varmeregning betydeligt. Din varmepumpe kan kombineres med solvarme, med/uden varmtvandsbeholder, eller du kan tilslutte gulvvarme. Der er mange muligheder for at tilpasse anlægget, så det passer perfekt til dine behov.

Hos HTM er vi specialister i varmepumper. Vi laver alle løsninger, uanset om din nye varmepumpe skal være luft til vand eller luft til luft.

Fordele ved varmepumpe:

Høj energieffektivitet: Varmepumper udnytter eksisterende varmeenergi og leverer mere varme, end de forbruger i elektricitet.

Miljøvenligt: Varmepumper bruger ikke fossile brændstoffer, hvilket reducerer CO2-udledningen og din klimapåvirkning.

Ingen brændstofopbevaring: Varmepumper kræver ikke opbevaring af brændstof, hvilket sparer plads.

Ulemper ved varmepumpe:

Højere installationsomkostninger: Den indledende investering i en varmepumpe kan være højere sammenlignet med pillefyr.

Afhængig af udetemperaturen: Varmepumper fungerer bedst ved moderat udetemperaturer, og effektiviteten falder i meget kolde vejrforhold.

Se et lille udvalg af vores varmepumper

– Kontakt os, så finder vi den rette løsning til dig!

Bedre bad - Produktbilleder - viessmann varmepumpe

Viessmann VITOCAL 222-S R32

Split luft/vand-varmepumpe

Fordele:

 • Nominel varmeydelse: 2.6 til 9,9 kW
 • Integreret varmtvandsbeholder: 190 liter
 • Kølefunktion
 • Særdeles lydsvag drift

 

Læs mere om varmepumper og hvad vi kan hjælpe med her.

Lægger du varmepumpen i kurven her, så kontakter vi dig den først kommende hverdag helt uforpligtende.

Bedre bad - Produktbilleder - metro therm - metroair I

Metro Therm Metroair I8

Frekvensstyret luft-vand varmepumpe

En af de mest energieffektive beholdere på markedet

METROAIR I er en super energieffektiv luft-vand varmepumpe, som giver dig energien 5 gange igen.

Fordele:

 • Et af markedets laveste lydniveauer – kun 53 dB (A)
 • Effektiv ned til -25°C
 • Ideel til radiator og gulvvarme.

Lægger du varmepumpen i kurven her, så kontakter vi dig den først kommende hverdag helt uforpligtende.

HTM-Service er VE godkendt

Tilskud til varmepumpe

Som boligejer har du mulighed for at søge om tilskud til installation af en varmepumpe eller jordvarme. Det foregår gennem Varmepumpepuljen, som er åben lige nu.

Du kan få op til 17.000 kr. i tilskud til din varmepumpe. Tilskuddet er skattefrit for private boligejere, og uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Lad os hjælpe dig! Læg os allerede i kurven i dag, så kontakter vi dig den først kommende hverdag.

Varmepumper – en nem og effektiv løsning

Luftens temperatur leverer energi til varmepumper. Det giver en løsning med mindre etablering end ved fx jordvarme, og giver dig rigtig fornuftige besparelser. Luft-til-luft varmepumper er samtidig et grønnere alternativ til fx elvarme.

En Eco Air varmepumpe er en luft til vand varmepumpe, hvilket vil sige, at pumpen omdanner udeluften til varm luft på ca. 50 grader, som så løber ind i et bestående centralanlæg. f. eks, hvor man har skiftet oliefyret ud, men beholdt radiatorerne.

Er du i tvivl om, hvilken type varmepumpe, der er den rigtige for dig, kan du finde en oversigt her. Du kan også ringe til os på. tlf. 21 65 11 24, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

HTM Service, din lokale Bedre Bad – Bedre Energi, udfører varmepumpeløsninger over det meste af Sønderjylland, heriblandt Højer, Tønder, Møgeltønder, Bredebro, Ballum, Skærbæk, Toftlund, Agerskov, Bedsted og Løgumkloster.

Varmepumper

Opnå effektiv opvarmning og køling af dit hjem ved hjælp af varmepumpeteknologi, der udnytter den omgivende luft, jordvarme eller grundvand. Varmepumper er energieffektive og kan reducere dine varmeomkostninger markant. Vores erfarne team kan rådgive dig om de forskellige typer varmepumper og hjælpe dig med installation og vedligeholdelse.

Oliefyr i kælder

Oliefyr

Et pålideligt valg til opvarmning af dit hjem med olie som energikilde. Vi tilbyder installation, udskiftning og service af oliefyr, så du kan nyde en varm og behagelig atmosfære i dit hjem. Vores team af VVS-specialister sikrer en korrekt installation og effektiv drift af oliefyr.

Træ piller til pillefyr

Pillefyr og stokerfyr

Bæredygtige løsninger, der bruger træpiller eller biomasse som brændsel og skaber en økonomisk og miljøvenlig varmeforsyning. Vi kan hjælpe med installation og service af pillefyr og stokerfyr, der opfylder dine behov og bidrager til en bæredygtig livsstil.

Varmeveksler fra Viessman

Naturgas

Udnyt naturgassen som en pålidelig og effektiv energikilde til opvarmning af dit hjem. Vi installerer og servicerer naturgasanlæg, der sikrer pålidelig og økonomisk varme i dit hjem.

Metro Therm fjernvarme styring

Fjernvarme

Tilslut dit hjem til fjernvarmenettet og nyd godt af en bekvem og energieffektiv varmeforsyning. Vi har ekspertisen til at installere og servicere fjernvarmeanlæg, der sikrer optimal varmekomfort og bæredygtig drift.

Solcelle montering på parcel hus

Solvarme

Udnyt solens gratis energi til opvarmning af dit brugsvand og bolig. Solvarmeløsninger er miljøvenlige og kan reducere dine energiomkostninger betydeligt. Vores erfarne team kan hjælpe med installation og vedligeholdelse af solvarmeanlæg.

Jordvarme til en stor gård

Jordvarme

Udnyt jordens naturlige varme til opvarmning og køling af dit hjem. Jordvarmeanlæg er miljøvenlige og energieffektive. Vi kan hjælpe med installation, udskiftning og service af jordvarmeanlæg, der skaber en behagelig og økonomisk varmeforsyning.

Gulvvarme på badeværelset

Gulvvarme

Skab en behagelig og jævn varmefordeling i dit hjem ved hjælp af gulvvarmesystemer. Vi kan installere og servicere gulvvarmeanlæg, der sikrer optimal komfort og energieffektivitet.

Varmesytring Danfoss Ally app

Intelligent varmestyring

Styr og reguler dit varmesystem intelligent med avancerede styringsløsninger, der sikrer optimal komfort og energieffektivitet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 21 65 11 24
htm@htm-service.dk

Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon