Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Frans Høier
Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Smedeværksted

Hos HTM Service har vi eget maskin- og smedeværksted, hvor vi løser smedeopgaver for virksomheder. Vi har stor håndværksmæssig knowhow og en professionel tilgang til alle opgaver – små såvel som store.

Som en bonus er alle vores medarbejdere kvalificerede til at udføre både smedearbejde og VVS-arbejde, hvilket ofte er en fordel for vores kunder.

Smedearbejde til erhverv

Smedeopgaver og maskiner til din virksomhed

HTM Service udfører alt fra pladebearbejdning – valsning, bukning og klipning af plader – til stålkonstruktioner og -søjler, gelændere, altaner mv. Vi kan f.eks. klippe jern helt op til 3 meter i bredden og 1 cm i tykkelsen. Maskiner efter kundeønsker er også noget vi tilbyder, ligesom vi producerer rustfri produkter til bl.a. bilindustrien.

Kort sagt har vi ekspertisen til at løse mange forskellige typer af smedeopgaver, og vi kan give dig forslag til løsninger, der både er effektive og forsvarlige.

HTM Døgnvagt

Få professionel rådgivning

Hvis du drømmer om at opføre en stålkonstruktion i din private bolig eller erhverv, så vil vi anbefale at du tager kontakt til os. Vi kan tilbyde den kompetente sparring, der gør byggeprojektet let som aldrig før. Vi hjælper dig helt fra start med at få styr på tegningerne og indsendelse af byggeansøgningen m.v. Som erfarne smede arbejder vi ud fra totalløsninger i alle størrelser.

Professionel smedeværksted HTM-Service

Ring og få en snak om din smedeopgave

Tag fat i os, hvis du har en smedeopgave, du skal have lavet – vi sidder klar til at snakke om lige netop din opgave og problemstilling. Vi kommer også gerne ud til et uforpligtende møde, hvis dit projekt kræver særlig opmærksomhed. Ring og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 21 65 11 24
htm@htm-service.dk

Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon