Ny bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Frans Høier
Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

HTM Service er din lokale Bedre Bad – Bedre Energi i Højer

Vi er en dynamisk virksomhed, der favner en række områder, hvor vi er specialister. At vi favner mange områder betyder også, at vi kan sammensætte et team af fagkyndige medarbejdere, der er i stand til at gennemføre og levere en tilfredsstillende opgave fra A-Z. Som medlem af en af Danmarks største kæder af VVS-installatører, Bedre Bad – Bedre Energi, er vi en del af et netværk af kompetente og engagerede fagfolk, der løbende efteruddannes.

Vi kommer gerne til et uforpligtende projektmøde, hvor vi belyser en eller flere løsningsmodeller på jeres projekt. Vi kører ud til det meste af Sønderjylland, bl.a. Højer, Tønder, Møgeltønder, Bredebro, Ballum, Skærbæk og Løgumkloster.

Montering af nyt toilet

Uovertruffen energi- og VVS-rådgivning

Uanset om du er privatperson eller repræsentant for en virksomhed, så er det den rette rådgivning, et godt samarbejde og dialog, der sikrer dig den optimale kvalitetsløsning. Og den får du her hos HTM Service.

Vores motto er “fra ide til virkelighed”, og ingen opgave er for stor eller lille for os. Det er vigtigt for os altid at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi overholder altid aftalte betingelser samt leveringstider. Du skal føle dig tryg som kunde hos os, og derfor går vi gerne et stykke længere for at sikre dig den perfekte løsning.

HTM- Service løser smedeopgaver for virksomheder

Specialviden indenfor maskinservice

Smede- og maskinafdelingen hos HTM Service arbejder med service, vedligeholdelse, montage og procesoptimering af industrimaskiner. Vi kan tilbyde et servicekoncept, som helt er tilpasset den enkelte kundes ønsker, så du er sikker på at få den mest optimale service.

Vi kan også konstruere maskiner efter kundeønsker og producere rustfri produkter til bl.a. bilindustrien.

LAG midler

Vi er blevet bevilliget nogle LAG midler til ombygning og renovering af vores kontor samt udstilling.
Læs mere her om udviklingen af landsdistrikterne.

lyst badeværelse

Kvalitetskontrol og 24 timers service

HTM-Service samarbejder med VVS-branchens Kvalitetskontrol (VVS Q-kontrol), hvilket giver dig en sikkerhed, for at arbejdet er udført efter gældende praksis og med behørig dokumentation.

Vi har 35 års erfaring inden for smede- og industridelen.

HTM Service yder 24 timers service, hvad enten det drejer sig om maskinnedbrud, vand eller varmesvigt. Ring blot på telefonen, for at kalde en af vores montører ud.

Referencer

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 21 65 11 24
htm@htm-service.dk

Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon