Installering af fjernvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Frans Høier
Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Vi har garantiordning gennem TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ, som sikrer at alle kunder har garanti for det stykke arbejde vi har udført. Hos Bedre Bad Højer og Tønder er vores største mål, at kunder kan få udført et byggeprojekt med ro i maven og tillid til, at løsningen er veludført og holdbar.

Hvad er TEKNIQ?

TEKNIQ etablerede Dansk VVS Garanti, som er en garantiordning som VVS-installatører kan tilmelde sig. Selve garantiordningen sikrer, at private forbrugere der har medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, altid er sikret at kendelsen opfyldes – også hvis installatøren nægter eller har mulighed for at opfylde kendelsen. Ankenævnet sikrer, at man som forbruger er sikret en nem og hurtig løsning på uoverenstemmelser med den pågældende VVS-installatør.

Hvad dækker garantiordningen og hvem kan klage?

Garantiordningen dækker udgifter op til 150.000 kr. inkl. moms.

Den private forbrugere kan klage over VVS-arbejde og leverancer, der ikke er udført til de forventede erhvervsmæssige standarder.

Vær opmærksom på at en eventuel klage først kan indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for VVS-installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke VVS-installatørens interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 21 65 11 24
htm@htm-service.dk

Frans Høier fra HTM Service Bedre Bad i Højer

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon