Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Frans Høier
Frans Høier fritlagt

HTM Service er din lokale Bedre Bad – Bedre Energi i Højer

Vi er en dynamisk virksomhed, der favner en række områder, hvor vi er specialister. At vi favner mange områder betyder også, at vi kan sammensætte et team af fagkyndige medarbejdere, der er i stand til at gennemføre og levere en tilfredsstillende opgave fra A-Z. Som medlem af en af Danmarks største kæder af VVS-installatører, Bedre Bad – Bedre Energi, er vi en del af et netværk af kompetente og engagerede fagfolk, der løbende efteruddannes.

Vi kommer gerne til et uforpligtende projektmøde, hvor vi belyser en eller flere løsningsmodeller på jeres projekt. Vi kører ud til det meste af Sønderjylland, bl.a. Højer, Tønder, Møgeltønder, Bredebro, Ballum, Skærbæk og Løgumkloster.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.