Gode råd

Varme i en kold tid

HTM er specialister i varmepumper!

Med en forholdsvis lille investering kan man tilslutte en varmepumpe til et eksisterende radiatoranlæg og dermed spare masser af penge!

Med en Eco Air varmepumpe får man en luft til vand varmepumpe, hvilket vil sige, at pumpen omdanner udeluften til varm luft på ca 50 grader som så løber ind i et bestående centralanlæg. f. eks, hvor man har skiftet oliefyret ud, men beholdt radiatorerne. Med et Eco heat jordvarmeanlæg får man et anlæg der kan udnytte de 6-8 graders varme der er i jorden. Der skal udlægges ca. 800 m jordvarmeslanger i jorden.

Med et Eco part får man en jordvarmepumpe til mindre ejendomme, som kan tilsluttes et eksisterende anlæg, eller hvad med en Eco El varmepumpe med indbygget varmvands-beholder?

Principperne er de samme: Enten hentes varmen ud af luften eller ud af jorden. Man kan kombinere med solvarme, med/uden varmvandsbeholder eller man kan tilslutte gulvvarme.

Vent ikke med at spare penge, men kontakt HTM for yderligere information med det samme.


Godt for miljøet

Udnyt håndværkerfradraget for 2014 – få reduceret el pris, energisparetilskud afhængig af nuværende opvarmningsform. Installer varme fra luften, vandet eller jorden

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud


Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os via nedenstående formular. Vi vil bestræbe os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

HTM Service ApS

Sejerlevvej 30
6280 Højer

Telefon: 74 78 22 14
Mail:       htm@htm-service.dk

CVR : 33 748 973