Varmeveksler

Installation, udskiftning og service af varmevekslere

Hos Bedre Energi Højer – HTM Service har vi i mange år installeret, udskiftet og serviceret et utal af forskellige varmeløsninger. Gennem vores viden og erfaring kan vi med garanti sikre dig den bedste varmeveksler løsning.

Vores kompetente og fagkyndige medarbejdere sikrer en korrekt monteret og effektiv installation, der giver dig forskellige fordele i din bolig: Udskifter du for eksempel din gamle varmtvandsbeholder med en moderne varmtvandsbeholder får du en mere effektiv varmekilde i boligen, hvilket sparer penge på varmekontoen år efter år – en værdifuld investering, du kan glæde dig over mange år fremover. Samtidig kan du og din familie nyde godt af en større varmtvandsbeholdning, som tilmed optager mindre plads i hjemmet.

Hvad gør en varmeveksler?

En varmeveksler sørger for at opvarme vandet fra fjernvarmeværket, så du kan bruge det til brugsvand og opvarmning af huset. Der kan tilsluttes en varmeveksler til brugsvandet og evt. en ved varmeanlægget til gulvvarme. En varmeveksler er ganske lille i størrelse - og du løber aldrig tør for varmt vand, som man ellers kan med f.eks. varmtvandsbeholder.

Effektiv varme for færre penge

Ønsker du mere varmt vand for væsentligt færre penge, er en ny, moderne varmeveksler en rigtig god investering. Hos Bedre bad Højer holder vi os opdateret med den nyeste teknologi indenfor varme, og vi udvælger de løsninger, der optimerer varmeproduktionen samtidig med, de anvender færre ressourcer.

En moderne varmeveksler har den fordel, at den ikke løbende anvender energi på at holde vandet varmt. Selv på kort sigt vil dette spare dig mange penge på energiregningen. Som en bonus slipper du for en stor og klodset varmtvandsbeholder, der fylder i dit bryggers.

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning, installation og servicering af dit nye effektive anlæg. Ring til os på tlf. 21 65 11 24 eller kom forbi butikken i Højer, så tager vi en snak om, hvordan du bedst optimerer dit varmeforbrug. Vi sætter en ære i at levere kundetilpassede varme- og energiløsninger. Din tilfredshed er afgørende for os, og du kan altid sparre med vores fagkyndige medarbejdere om dit projekt.

Læs mere om andre energiløsninger: