Tilbud på varmepumper

Spar penge på den nye varmeløsning til boligen hos Bedre Energi Højer.

 

Bestil energi- og pengebesparende varmepumpe - inkl. levering og montering:

 

Viessmann Vitocal Varmepumpe Bedre Bad Bedre Energi Højer HTM service

Viessmann Varmepumpe 

  • Det energivenlige valg
  • Tilgængelig i 6 størrelse
  • Et af markedets laveste lydniveauer
  • Varmepumpe 6 KW
  • Energimærke A++

Pris inkl. levering og montering
Kontakt os for individuel løsning og tilbud

 

Bestil Viessmann varmepumpe hos Bedre Bad Bedre Energi Højer HTM-service

METROAIR I varmepumpe website Bedre Bad Bedre Energi Højer HTM-Service

Metro Therm Varmepumpe

  • Energieffektiv luft-vand varmepumpe.
  • Et af markedets laveste lydniveauer 
  • Effektiv ned til -25 grader C.
  • Ideel til radiator og gulvvarme.
  • Brugervenligt display.

Pris inkl. levering og montering
Kontakt os for individuel løsning og tilbud

 

Bestil Metro Therm varmepumpe hos Bedre Bad Bedre Energi Højer HTM-service

 

 

Kompromisløse besparelser

Med en moderne varmepumpe kan du opnå besparelser på din varmeregning uden at gå på kompromis med klimasamvittigheden. Du sparer både penge på energiregningen og formindsker co2-udledningen med en moderne varmepumpe. Spørg vores certificerede energivejleder og lad os hjælpe dig med at få den bedste løsning – og få tilskud til installationen.

 

Opnå besparelser på op mod 60 % når du skifter fra oliefyr

Det kan simpelthen ikke betale sig at bevare et oliefyr - det gælder både økonomisk og miljømæssigt. Gør din pengepung og klimaet en tjeneste, og udskift oliefyret med en billigere og grønnere løsning. F.eks. en ny moderne varmepumpe. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk sparer du over 60 % af din varmeregning og reducerer CO2-udledningen med op til 66 %, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Læg dertil fremtidige prisstigninger og afgifter på fyringsolie og værditilskrivelsen på din bolig.

 

Skift fra naturgas og halver CO2-udslippet

Der er også mange fordele ved at udskifte naturgasfyret til en moderne varmepumpe. For det første sparer du over 1/3 af din varmeregning og mere end halverer CO2-udledningen (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). For det andet er der stor sandsynlighed for at du er fremtidssikret en billig varmeløsning. Regeringens klimaudspil varsler øgede afgifter på naturgas og billigere el til f.eks. varmepumper, så din besparelse bliver endnu større.

 

En investering der tjener sig selv ind igen

De store, årlige besparelser på varmeregningen betyder også, at din udgift til at udskifte dit gamle olie- eller gasfyr, hurtigt er tjent ind – og fremover giver dig årlige besparelser. Det kan næsten betale familiens sommerferie!

 

Få tilskud eller fradrag til installation af din nye varmepumpe

Du får desuden tilskud - også kaldet håndværkerfradrag - til skrotning af oliefyret og installation af en varmepumpe. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort tilskud, du kan få – og vi kan også hjælpe med at udfylde papirerne.

 

Vi sørger for den bedste varmeløsning til dit behov

Tag en snak med Bedre Bad – Bedre Energi Højer - HTM-Service, hvis du stadig har oliefyr, eller dit gasfyr snart skal udskiftes. Vores certificerede energivejledere kender de moderne og effektive varmekilder og kan hjælpe dig til den rigtige løsning. Om det så er en varmepumpe, et pillefyr eller en tredje løsning.

 

Prisen er all inclusive

Og husk, at hos Bedre Bad – Bedre Energi Højer - HTM-Service er levering og installation med i prisen. Du behøver med andre ord ikke frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk.

 

Rent arbejde – tryg løsning

Vi sørger for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Læs mere om vores Trygge løsninger her.

 

Lad os kontakte dig for et uforpligtende tilbud

- udfyld formularen herunder med en beskrivelse i kommentarfeltet: