Pillefyr & Stokerfyr

En alternativ varmeløsning, der kan spare dig 50 % på varmeudgifterne

Et godt alternativ til opvarmningen af huset og det varme brugsvand er et pillefyr eller stokerfyr. Eksempelvis er det ganske normalt at spare ca. halvdelen af sine udgifter til opvarmning når man skifter fra et olie- eller gasfyr til en nyt pillefyr eller stokerfyr.

Investeringen i et pillefyr eller stokerfyr tjener sig hurtig ind igen. Begge typer fyr er nemlig meget driftsøkonomiske.

Hvad er forskellen på pillefyr og stokerfyr?

Forskellen på et pillefyr og et stokerfyr er, at stokerfyret kan forbrænde både træflis og træpiller. Et pillefyr kan kun forbrænde træpiller. Fællestrækkende for de to typer af fyr er, at forbrændingen er særdeles effektiv, og idet træpiller er CO2-neutrale, er en løsning med et stokerfyr eller pillefyr samtidig et miljørigtigt alternativ.

Fordelene ved at skifte til et stokerfyr eller pillefyr 

De fleste stokerfyr og pillefyr er i dag fuldautomatiske. Det betyder, at du ikke har mere arbejde ved det end ved at fyre med olie eller naturgas. Til gengæld kan du spare rigtig mange penge ved at skifte oliefyret ud med et pillefyr. Se et regneeksempel her.

Hos HTM Service har vi har vi mange års erfaring med etablering og service af stokerfyr og pillefyr, og vi kommer ud over det meste af Sønderjylland, bl.a. Højer, Tønder og Møgeltønder.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 21 65 11 24 og hør mere om dine muligheder for at spare på varmeregningen.

Læs mere om: