Oliefyr til Boligen

– Spar penge ved at forbedre driften!

Varmer du hjemmet op med et ældre oliefyr, er det en god idé at have en plan for, hvad der skal afløse det. Det er ikke længere tilladt at udskifte sit gamle oliefyr med et nyt, hvis der er alternative opvarmningsformer i dit område, dvs. naturgas eller fjernvarme.

Vil du gerne fortsætte med at opvarme med olie, kan du udskifte dit gamle oliefyr med en moderne kondenserende oliekedel. Moderne kedler udnytter energien mere effektivt, hvilket betyder en besparelse af olieforbruget.

Kontakt os hos HTM Service – Bedre Energi Højer hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for energibesparende forbedringer på din nuværende løsning med olie. Vi har mange års erfaring på området og vi udfører opgaver i det meste af Sønderjylland.

Fordelene ved et kondenserende oliefyr

Gennem vores mangeårige erfaring med at udskifte gamle oliefyr og installere moderne oliefyr i stedet, har vi samlet en række af de fordele, du kan opnå ved at investere i et moderne kondenserende oliefyr:

  • Du reducerer det årlige olieforbrug
  • Du optimerer ressourcerne
  • Du undgår uforudsete udgifter.

Nyere oliefyr er udviklet til at bruge væsentligt mindre olie i opvarmningen. Når du udskifter dit gamle oliefyr med et moderne kondenserende oliefyr, opnår du dermed automatisk en reducering af det årlige olieforbrug. Resultatet er en optimering af ressourcerne og en mindre energiregning.

Et oliefyr er aldrig den optimale løsning i forhold til at skåne miljøet. De nyere modeller er dog blevet mere miljøvenlige, hvilket muliggør en reduktion af dit CO2-forbrug ved udskiftelse af dit gamle fyr.

Et nyt fyr er langt mere pålideligt og kræver mindre vedligeholdelse. På sigt sparer dette dig for betydelige driftsomkostninger.

Alternative muligheder for opvarmning

Er du i tvivl om, hvilke muligheder for opvarmning du har, og hvorvidt du må installere et nyt oliefyr i dit område? Så ring til os på 21 65 11 24 – vi står til rådighed med vores viden og erfaring og har helt styr på, hvor i Danmark, du stadig må installere oliefyr, og hvilke alternative energimuligheder, du ellers har.

Er du interesseret i at gå over til en grønnere og mere bæredygtig energiløsning, så er HTM Service den rette samarbejdspartner. Vi kan guide dig gennem junglen af energiløsninger til de mest grønne af slagsen. Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen den bedste energiløsning for dig.

Læs mere om energiløsninger her: