Naturgas og naturgasinstallationer

Hos HTM Service – Bedre Energi Højer etablerer, vedligeholder, renoverer, udskifter og servicerer vi gasinstallationer og gasfyr, både for private og virksomheder. Der er kort sagt ikke noget med naturgas, vi ikke kan.

Naturgas er en prisvenlig løsning

Når du varmer din bolig op med naturgas, får du en billig og mere miljøvenlig varmekilde end fx olie. I forhold til et oliefyr vil du kunne spare helt op til 25% på varmeregningen ved at skifte til et gasfyr. Et moderne naturgasanlæg reducerer forbruget af naturgas, hvilket betyder, at du sparer på energiregningen.

På trods af, at naturgas er et fossilt brændstof, udleder det ved forbrænding væsentligt mindre CO2, og du får derfor et mere miljørigtigt alternativ til oliefyret. En løsning med naturgas er derfor et økonomisk og miljømæssigt et godt valg for din bolig.

Tjek dit gamle naturgasanlæg

De gode egenskaber ved et naturgasfyr gælder dog kun ved moderne installationer. Så hvis du har en ældre gaskedel derhjemme, kan det hurtigt betale sig at skifte den ud med en ny. Teknologien i moderne gaskedler er væsentlig mere effektiv, hvilket bl.a. skyldes en mere præcis drift og styring via fintfølende og intelligent elektronik.

Det er vigtigt, at du vælger en kompetent og professionel installatør til at installere dit nye naturgasanlæg, da et anlæg som ikke er installeret korrekt vil give problemer. Vælger du os hos HTM Service – Bedre Energi Højer høster du fordelene af vores erfaring og viden, både i forhold til rådgivning og montering.

Gode besparelser med en kondenserende gaskedel

Vælger du at udskifte din gamle gaskedel med en kondenserende gaskedel, kan du opnå helt op til 30% besparelse på din varmeregning. Hos HTM Service står vi for hele processen i udskiftningen af dit gamle fyr, fra levering af din nye gaskedel, til installation af denne og de påkrævede serviceeftersyn. Du får med andre ord en erfaren samarbejdspartner, hvor fagligheden er helt i top.

Vi rådgiver om naturgas

Lyder det interessant, så ring til os på tlf. 21 65 11 24 for en uforpligtende snak om dine muligheder med naturgas. Sammen afdækker vi dine – eller din virksomheds – ønsker og behov og gennemgår din nuværende installation. Med udgangspunkt i dette giver vi et uforpligtende tilbud på en ny naturgasinstallation. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forbindelse med naturgas eller andre energiløsninger.

Læs mere om forskellige energiløsninger: