Jordvarme

Bedre indeklima og solide besparelser!

Vælger du en varmepumpe med jordvarme som energikilde til din bolig, er der mange penge at spare samtidig med, at du opnår et betydeligt bedre indeklima. Faktisk kan du spare helt op til 50% på varmeregningen – en besparelse, der vil give de fleste familier mere luft i budgettet. Som tommelfingerregel kan du halvere dine varmeudgifter ved at skifte fra oliefyr til en jordvarmepumpe. Med den rigtige finansiering kan du tilmed skabe overskud på balancen mellem investering og energibesparelse.

Hos HTM Service – Bedre Energi Højer udfører vi projekter til jordvarme i det meste af Sønderjylland. Vi har mange års erfaring med vedvarende energi, som kommer dig til gode når du ønsker at installere et jordvarmeanlæg.

Hvilken type jordvarme skal du vælge?

Overvejer du at gå i gang med et jordvarmeprojekt, er det en god idé at være afklaret med, om det skal være en flad eller dyb jordvarmeløsning. Her kan vi hos HTM Service rådgive dig, så du får den løsning, der er optimal til lige netop dine behov og din grund.

Et jordvarmeanlæg opsamler varmeenergien i jorden og sender den ind i din bolig. Selve systemet består af en jordslange med frostvæske og en varmepumpe. Jordslangen graves ca. en meter ned og som tommelfingerregel er 300 kvadratmeter grund nok. Bor du på en meget lille grund kan man du få 'lodret jordvarme', også kendt som vertikal jordvarme, hvor jordslangerne bores lodret ca. 160 meter ned. Her får du dog ikke fordel af den passive solvarme, som et almindeligt jordvarmeanlæg får tilført om sommeren.

Med et Eco Heat jordvarmeanlæg får du en løsning, der effektivt udnytter de 6-8 graders varme, der er i jorden. Der skal udlægges ca. 800 m jordvarmeslanger i jorden. 

Med et Eco part får du en jordvarmepumpe til mindre ejendomme, som kan tilsluttes et eksisterende anlæg, eller hvad med en Eco El varmepumpe med indbygget varmtvandsbeholder?

Kontakt os hos HTM Service – Bedre Energi Højer allerede i dag på tlf. 21 65 11 24, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder for jordvarme. Vi løser jordvarmeopgaver i det meste af Sønderjylland, heriblandt Højer, Tønder, Møgeltønder, Bredebro, Ballum, Skærbæk og Løgumkloster.

Læs også om: