Intelligent varmestyring

Brug mindre energi og få mere komfort med intelligent varmestyring

 

Skru-op-og-ned-for-varmen-med-Danfoss-Link-App 2

 

HTM Service er din lokale ekspert i intelligent varmestyring. Vi tror på, at fremtidens boligopvarmning er nemt, effektivt og fjernstyret – som det er med det intelligente system Danfoss LinkTM. Her kan du fjernstyre din boligs opvarmning, uanset hvor du befinder dig. Så er det slut med at komme hjem til et koldt hus!

Få kontrol over dit varmeforbrug

Startpakken fra Danfoss LinkTM indeholder alt hvad der skal til for, at du har fuld kontrol over termostater, gulvvarme, ventilationsanlæg og tænd/sluk kontakter i de enkelte rum. Du får med andre ord ét samlet og fremtidssikret system, som giver dig et veltempereret hjem med et godt indeklima. Og med app'en fra Danfoss LinkTM app'en er det nemt at styre hele herligheden fra din telefon.

Danfoss LinkTM giver dig:

  • En trådløs varmeløsning med et væsentligt lavere energiforbrug*
  • Fjernstyring af varmen med den gratis App
  • Intelligente funktioner som "Ferie", "Hjemme", "Sover" og "Pause"
  • Perfekt temperatur og indeklima døgnet rundt

*Danfoss Link passer til enfamiliehuse på op til 300 m2.

 

danfoss-Link---Skru-op-for-varmen-derhjemme-uanset-hvor-du-befinder-dig lowDansfoss-link kom-tidlig-hjem low

Spar helt op til 23% på varmeregningen

Med Danfoss LinkTM behøver du ikke skure ned for varmen for at spare på regningen. Resultatet af systemets intelligente tilpasning betyder, at du i en gennemsnitsbolig kan spare helt op til 23% på din varmeregning! Danfoss Link tilpasser varmen præcist til dig og din families behov. Det betyder, du får varme til tiden, og ikke et sekund før. Du risikerer ikke at glemme at slukke for varmen inden du tager på ferie, eller komme hjem fra skiferie til et iskoldt hus, der skal 'koldstartes'. Systemet bruger samtidig færre ressourcer i opvarmningen af dit hus – til gavn for både miljøet og din pengepung.

Vil du gerne høre mere om grønne opvarmningsmuligheder eller andre besparende energiløsninger, så kontakt os hos Bedre Bad – Bedre Energi Højer allerede i dag. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt optimale løsning til netop dit hus eller din virksomhed.

Levering og montering er inklusiv

HTM Service rådgiver om og installerer intelligent varmestyring i hele Sønderjylland, bl.a. i Højer, Tønder og Møgeltønder. Vores erfarne og fagkyndige medarbejdere udfører opgaver for både private og erhvervskunder, samt offentlige institutioner – og selvfølgelig er levering og montering inkl. i prisen.

Ring til os på tlf. 21 65 11 24 for en vejledende beregning på, hvad det vil koste at installere intelligent varmestyring i dit hjem.

Bliv klogere på forskellige energiløsninger: