Energiløsninger til dig

HTM Service rådgiver om den rette energiløsning for dig eller din virksomhed

Når det kommer til energivejledning, er HTM Service din lokale og uvildige specialist. Hos HTM Service – Bedre Energi Højer holder vi os altid opdaterede med den nyeste viden på energiområdet. Dette i kombination med vores mange års erfaring betyder, at du er garanteret en professionel rådgivning, der vil kunne mærkes i form af kontante besparelser. Og fordi vi er fuldstændig uafhængige af energiselskaberne, kan vi rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst muligt.

 

ENERGILOESNINGER billed

Specialister i opvarmningsformer

Vi er specialister i adskillige opvarmningsformer bl.a. varmepumper. Når du f.eks. udskifter dit gamle gas- og oliefyr til en moderne varmepumpe, kan du opnå store besparelser på varmeregningen og klimasamvittigheden. Vi er VE-godkendte med dokumenterede kompetencer til at installere din varmepumpe korrekt, så du får det største udbytte af anlægget. Book et uforpligtende tilbud af vores certificerede energivejleder, og lad os hjælpe dig med at få den bedste løsning.  

Læs mere her om vores energiløsninger: Varmepumperjordvarmegulvvarmefjernvarme, solvarmeoliefyrnaturgaspillefyr og stokerfyrvarmevekslerintelligent varmestyring, og du kan på vores gratis beregner beregne dit energimærke og energioptimering.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opvarmningsform

Vi tænker i totalløsninger

Når vi hos HTM Service – Bedre Energi Højer gennemgår din boligs energimæssige status, er du sikker på at få en helhedsorienteret vurdering. Vi medtager hele din bolig eller virksomhed i vores gennemgang, så vi på den måde opnår en totalløsning. Vi kender produkterne på markedet og bruger vores viden og erfaring til at rådgive dig om, hvordan du opnår de største besparelser. Ofte kan selv små justeringer af dit nuværende anlæg give dig en positiv effekt på energiregnskabet. Når du gennemfører energiforbedringer af din bolig eller virksomhed, kan du opnå en bedre energimærkning – med øget salgsværdi af din ejendom til følge.   

Hvis du gerne vil i gang med at implementere energibesparelserne, efter vores rådgivning og snak om, hvilke energiforbedringer du vil få mest gavn af, kan vi naturligvis levere den komplette tekniske løsning. Vi forhandler alle kendte kvalitetsprodukter inden for varmesystemer og pumper.

Store besparelser at hente med energioptimering

Når du har taget beslutningen om at energioptimere din bolig eller virksomhed, tager vi hånd om det samlede projekt, så snart du giver grønt lys. 

Vi styrer projektet sikkert i havn, også ved større energioptimeringsprojekter. Her involverer og styrer vi de relevante håndværkere, så du bruger et minimum af tid, penge og energi. Vores store leverandørnetværk kommer yderligere dig til gode i form af kvalitetsprodukter til gode priser.

Start med et energitjek 

De store besparelser begynder med et energitjek. Bestiller du et energitjek igennem HTM service, så sender vi en kompetent medarbejder, som i fællesskab med dig gennemgår din boligs energisystem. Vi er uafhængige af energiselsskaberne, så vi kommer med vores reelle vurdering, og giver dig et overblik, over hvordan du kan skabe besparelser på din elregning. 

Ring til os på tlf. 21 65 11 24 eller klik her og book et energitjek, og opdag hvor meget du kan spare.