Beregn boligens enerimærke her

 

Gratis energiberegning af bolig

Som boligejer er det en fordel at vide, hvilken energimærkning dit hjem har. Når du kender dit udgangspunkt, kan du se, hvor stor en besparelse du kan opnå ved at energioptimere dit hus. Energimærkning spiller også en større og større rolle ved bolighandel. Skal du sælge dit hus, vil du opnå en signifikant værdiforøgelse med en god energimærkning.

Med vores energiberegner kan du se, hvor meget du cirka kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Start med at indtaste boligens antal kvadratmeter. Dernæst skal du udfylde hvilken primære opvarmningsform der er i din bolig. Sluttelig, kan du angive dit årlige energiforbrug i kroner eller kWh. Hvis du udfylder begge forbrugsfelter vil beregneren automatisk regne ud fra kWh.

Få rådgivning til energioptimering af hus

Hvis resultatet af nedenstående beregning viser at du kan spare penge på forbruget, så er du mere end velkommen til at kontakte os for rådgivning om, hvordan vi bedst fører besparelserne ud i livet. Ring på tlf. 21 65 11 24 for at aftale nærmere.

Start din beregning her!

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte mig. Kontakt mig nu!

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

 Læs også om: