Bredt udvalg af VANDHANER OG ARMATURER

En vandhane er ikke bare en vandhane

Der findes et hav af muligheder, når vi snakker vandhaner og armaturer. Både designmæssigt og funktionalitetsmæssigt skal det matche dine ønsker og behov. Du får altid et stort udvalg af vandhaner, armaturer og blandingsbatterier hos Bedre Bad Højer.

Vælg mellem mange variationer af design, overflader, farver og stilretninger. Ligesom der er forskellige funktioner, som giver højere komfort og vandbesparelser: berøringsfri vandhaner, armaturer og blandingsbatterier, massage- eller sommerregns-bruser.

Hos Bedre Bad Højer møder du stor ekspertise indenfor vandhaner, blandingsbatterier og armaturer. Tal med os om, hvilken løsning du ønsker. Vi sørger også for at installere den korrekt i dit badeværelse – eller køkken.

Se udvalget i vores Bedre Bad webshop

Du finder altid et stort udvalg af vandhaner, blandingsbatterier og armaturer i vores webshop. Sammen med en lang række andre løsninger, der kan gøre dit badeværelse perfekt. Vær opmærksom på at alle priser er inkl. levering og montering. Og du får også garanti for korrekt udført arbejde.

Du får altså ikke bare en vandhane, men også installationen inklusiv alle de tilløbsstykker der skal til. Vi garanterer, at alting fungerer som det skal, inden vi kører.

Se hele udvalget i vores webshop her.

Vælg Bedre Bad - Bedre Energi Højer som leverandør, så står vi for levering og montering af din nye vandhane - helt uden ekstraomkostninger.

Vi installerer i Sønderjylland

Vi installerer vandhaner, armaturer og blandingsbatterier i både nye og bestående badeværelser i Højer- og Tønder-området og det meste af Sønderjylland, herunder Møgeltønder, Bredebro, Ballum, Skærbæk og Løgumkloster.

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud fra os i Bedre Bad Højer: tlf. 21 65 11 24.