NYE MØBLER FORNYER HELE BADEVÆRELSET

Få et helt nyt bademiljø med en let fornyelse

Det er tit nok at udskifte nogle få ting, for at få et nyt, moderne badeværelse. En ny håndvask, vandhane/armatur, et nyt skab – måske et nyt toilet – det er både lettere og billigere end at totalrenovere hele rummet.

Det er de små detaljer som tæller 

Trænger dit badeværelse til en opdatering, men række økonomien ikke til den store renovering? Med små detaljer kan du relativ nemt og billigt skabe store resulstater på badeværelset udtryk. Hos Bedre Bad Højer har vi et stort udvalg af smarte badeværelsemøbler, som helt sikker vil give fornyet liv til dit gamle bademiljø. 

Kombinationen af nye badeværelsemøbler og nyt tilbehør som eksempelvis spejle eller belysning, vil kunne skabe følesen af et nyt badeværelse. Kig forbi butikken eller bestilt vores store inpirationskatalog, så er du allerede igang med at skabe dit nye bademiljø. Vi kan præsentere dig for mange løsningsmuligheder, mens du selv vælger din stil og hvilken prisklasse, du ønsker. Vores priser er altid inklusiv installation.

Her kan du finde vores udvalg af inspirationskataloger.

Se vores store udvalg af badeværelsestilbehør

Vores webshop er fyldt med:

Vælg Bedre Bad - Bedre Energi Højer som leverandør, så står vi for levering og montering af dine nye badeværelseselementer uden ekstraomkostninger.

Vi installerer badeværelser i Sønderjylland

Hos Bedre Bad Højer fornyer vi baderum og totalrenoverer badeværelser i Højer, Tønder, Møgeltønder og store dele af det øvrige Sønderjylland.

Kontakt os på telefon 21 65 11 24, hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for at forny dit badeværelse.

Læs mere om badeværelser: