nyt BADEVÆRELSE

Vi skaber unikke bademiljøer 

Hos Bedre Bad Højer kender vi til vigtigheden af et lækkert og velfungerende bademiljø. Et velindrettet og smukt badeværelse giver velvære og komfort til hele familien. Hver dag. Samtidig forøger det velindrettede badeværelse værdien af din bolig, den dag du vælger at sælge. 

Vi er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad - Bedre Energi, hvilket betyder, at vi er eksperter i at skabe unikke badeværelseløsninger som matcher dine behov. Vi bliver løbende opdateret på den nyeste viden, og tilbyder altid de mest moderne og effektive løsninger indenfor badeværelser. Både når det gælder indretning, men også når arbejdet skal udføres, så er vi din lokale samarbejdspartner til at skabe et unikt bademiljø til dig og din familie. 

Gør dine badeværelses drømme til virkelighed

Du har måske allerede nogle drømme og ideer til, hvordan dit kommende nye badeværelse skal være. Vi hjælper dig fra idé til virkelighed. Dels med inspiration og moderne muligheder med ekstra komfort eller luksus. Og dels med den faglige viden om installationer og vådrum.

Det er dig selv, der bestemmer, om dit badeværelse skal have et klassisk eller moderne udtryk, hvilke funktioner, hvor meget wellness og hvilke farver du ønsker i fliser, vandhaner, møbler og sanitet.

Spørg os hos Bedre Bad Højer. Vi hjælper dig fra idé til virkelighed i dit nye badeværelse!

Totalløsningen til dit badeværelse

Du får ikke kun inspiration og gode råd hos Bedre Bad Højer. Vi har også den håndværksmæssige ekspertise til at bygge og installere dit nye badeværelse. Vi kan stå for hele projektet, hvor vi skaffer, instruerer og koordinerer med murere og andre håndværkere. Så har vi overblikket, og du behøver ikke bekymre dig om noget. Med andre ord, vi tilbyder den totale løsning til dit badeværelse. 

Når vi snakker totalløsninger så er alt inkluderet. Vi er med dig fra tegnebræt til færdigt badeværelse, og hjælpe med at få gjort dine badeværelses drømme til virkelighed. 

Snak nyt badeværelse med Bedre Bad Højer

Fortæl os om dine ønsker til et nyt badeværelse. Vi fornyer badeværelser over det meste af Sønderjylland: Højer, Tønder og Møgeltønder. Vi anbefaler, at du begynder med et gratis Badtjek.

Til handymanden har vi et stort udvalg i vvs artikler, endda til samme pris som internetleverandører. Ring til os på telefon 21 65 11 24 eller book et gratis Badtjek her.

Læs om badeværelser: