Varmepumper

Skift til en varmepumpe og spar på varmeregningen

Ikke nok med, der er mange penge at spare, så får du også et langt bedre indeklima, hvis du skifter til en varmepumpe. Ved at skifte til en billigere varmekilde kan du faktisk spare helt op til 50% på varmeregningen – samtidig med du forbedrer dit indeklimaet betragteligt. 

Med en forholdsvis lille investering kan du f.eks. tilslutte en varmepumpe til et eksisterende radiatoranlæg og dermed reducere din din varmeregning betydeligt. Din varmepumpe kan kombineres med solvarme, med/uden varmtvandsbeholder, eller du kan tilslutte gulvvarme. Der er mange muligheder for at tilpasse anlægget, så det passer perfekt til dine behov.

Hos HTM er vi specialister i varmepumper. Vi laver alle løsninger, uanset om din nye varmepumpe skal være luft til vand eller luft til luft.

Varmepumper – en nem og effektiv løsning

Luftens temperatur leverer energi til varmepumper. Det giver en løsning med mindre etablering end ved fx jordvarme, og giver dig rigtig fornuftige besparelser. Luft-til-luft varmepumper er samtidig et grønnere alternativ til fx elvarme.

En Eco Air varmepumpe er en luft til vand varmepumpe, hvilket vil sige, at pumpen omdanner udeluften til varm luft på ca. 50 grader, som så løber ind i et bestående centralanlæg. f. eks, hvor man har skiftet oliefyret ud, men beholdt radiatorerne. 

Er du i tvivl om, hvilken type varmepumpe, der er den rigtige for dig, kan du finde ud af det her. Du kan også ringe til os på. tlf. 21 65 11 24, så tager vi en snak om dine muligheder.

HTM Service, din lokale Bedre Bad – Bedre Energi, udfører varmepumpeløsninger over det meste af Sønderjylland, heriblandt Højer, Tønder, Møgeltønder, Bredebro, Ballum, Skærbæk og Løgumkloster.

Andre energiløsninger: