Pillefyr & Stokerfyr

– et alternativ, der kan skære 50 % af dine varmeudgifter

Et godt alternativ til opvarmningen af huset og det varme brugsvand er et pillefyr eller stokerfyr. Det er ganske normalt at spare ca. halvdelen af dine udgifter til opvarmning ved at skifte fx et olie- eller naturgasfyr ud med et pillefyr / stokerfyr.

Investeringen i et pillefyr eller stokerfyr tjener sig hurtig ind igen. Begge typer fyr er nemlig meget driftsøkonomiske. Forskellen på de to typer fyr er, at et stokerfyr – i modsætning til et pillefyr – kan forbrænde både træflis og træpiller, hvor et pillefyr kun kan forbrænde træpiller. Forbrændingen i både et stokerfyr og et pillefyr er særdeles effektiv, og idet træpiller er CO2-neutrale, er en løsning med et stokerfyr eller pillefyr samtidig et miljørigtigt alternativ.

Fordelene ved at skifte til et stokerfyr eller pillefyr 

De fleste stokerfyr og pillefyr er i dag fuldautomatiske. Det betyder, at du ikke har mere arbejde ved det end ved at fyre med olie eller naturgas. Til gengæld kan du spare rigtig mange penge ved at skifte oliefyret ud med et pillefyr. Se et regneeksempel her.

Hos HTM Service har vi har vi mange års erfaring med etablering og service af stokerfyr og pillefyr, og vi kommer ud over det meste af Sønderjylland, bl.a. Højer, Tønder og Møgeltønder.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 21 65 11 24 og hør mere om dine muligheder for at spare på varmeregningen.

Læs mere om: