TEGN DIT NYE BADEVÆRELSE

Brug vores gratis online tegneprogram til at indrette dit nye badeværelse. Klik her for at komme i gang!

Tegn og indret dit badeværelse

Med dette online tegneprogram kan du selv tegne de første forslag til dit drømmebadeværelse. Det kan også give dig gode, nye ideer til indretningen. Du kan placere vask, sanitet, bad, badeværelsesmøbler og prøve dig frem med forskellige farver og fliser. Alt sammen med udgangspunkt i dit nuværende badeværelse.

Når du synes, din badeværelsestegning ligner det, du ønsker dig, kan du sende den til Bedre Bad Højer. Så kikker vi på din tegning og kontakter dig – måske med ekstra inspiration og nye ideer til at gøre dit badeværelse til lige hvad, du drømmer om. Samtidig kan vi give dig en pris på, hvad badeværelset vil koste – færdigt installeret.

Sådan tegner du dit nye badeværelse

I dette tegneprogram bestemmer du selv, hvad du begynder med. Vil du placere toilettet eller håndvasken? Vil du vælge fliser? Du kan hele tiden se, hvordan det badeværelse du tegner, kommer til at se ud ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan sagtens gemme din tegning og vende tilbage og tegne videre senere. Så skal du klikke på "Fil", og oprette dig selv som bruger. Så kan du senere logge ind og fortsætte med at arbejde på din tegning.

Når du synes din tegning ligner det badeværelse, du ønsker, sender du den til os i Bedre Bad Højer – direkte fra tegneprogrammet. Ud fra tegningen med dine egne ideer kan vi vejlede dig og måske komme med ekstra ideer til indretning. Her får du gavn af vores viden om muligheder og erfaring med bademiljøer.

Selv om du får mange muligheder for rumopbygning, farver og interiør i tegneprogrammet, er det kun et lille udpluk af, de muligheder og design, som vi kan levere og installere i dit badeværelse. Skriv det i kommentarfeltet, hvis du har ønsker til elementer og indretning, du ikke kan finde i tegneprogrammet. Så finder vi en løsning.

Klik her for at komme i gang.

God fornøjelse med at tegne dit drømmebadeværelse!