NYT BADEVÆRELSE

Et velindrettet og smukt badeværelse giver velvære og komfort til hele familien. Hver dag. Og samtidig forøger det velindrettede badeværelse værdien af din bolig, den dag du vælger at sælge.

Gør din badedrøm til virkelighed

Du har måske nogle drømme og ideer til, hvordan dit kommende, nye badeværelse skal være. Vi hjælper dig fra idé til virkelighed. Dels med inspiration og moderne muligheder med ekstra komfort eller luksus. Og dels med den faglige viden om installationer og vådrum.

Det er dig selv, der bestemmer, om dit badeværelse skal have et klassisk eller moderne udtryk, hvilke funktioner, hvor meget wellness og hvilke farver du ønsker i fliser, vandhaner, møbler og sanitet.

Spørg os hos Bedre Bad Højer. Vi hjælper dig fra idé til virkelighed i dit nye badeværelse!

Ekspert i badeværelser

Du får ikke kun inspiration og gode råd hos Bedre Bad Højer. Vi har også den håndværksmæssige ekspertise til at bygge og installere dit nye badeværelse. Vi kan stå for hele projektet, hvor vi skaffer, instruerer og koordinerer med murere og andre håndværkere. Så har vi overblikket, og du behøver ikke bekymre dig om noget. Eller du kan selv stå for at skaffe og koordinere med de øvrige håndværkere, hvis du hellere vil det. Uanset hvad, overholder vi altid vores aftaler.

Snak nyt badeværelse med Bedre Bad Højer

Fortæl os om dine ønsker til et nyt badeværelse. Vi fornyer badeværelser over det meste af Sønderjylland: Højer, Tønder og Møgeltønder. Vi anbefaler, at du begynder med et gratis Badtjek.

Til handymanden har vi et stort udvalg i vvs artikler, endda til samme pris som internetleverandører. Ring til os på telefon 21 65 11 24 eller book et gratis Badtjek her.

Læs om badeværelser: